Pokušajte i vi
11

Fitness rutina Blake Lively: Djeca kao tegovi idealna su vježba svaki dan

DP
Multitasker i zaljubljenica u rukavice, Blake Lively ima zanimljiv pristup treningu s tegovima, koji zapravo ne uključuju tegove. Blake je za Vanity Fair rekla da se svako jutro budi u 5 sati kako bi ubacila vježbanje u svoj prenatrpani raspored.

Njena fitness rutina uključuje i njenu djecu koja joj služe kao prsluci s opterećenjem jer stalno vise na njoj.

"Budim se oko 5 ujutro, ali samo zato što imam određene obaveze koje uključuju moje kćeri. Doručkujem s njima, družim se s njima i vježbam s njima. Ne želim se buditi ranije, nisam Dwayne The Rock Johnson, ja ipak moram spavati", objasnila je Blake.

Njena je fitness rutina nešto s čime se mnoge mame mogu poistovjetiti.

"Ustanem i vježbam sa svojim djevojčicama. Koristim ih kao tegove. Umjesto da nosim prsluk s tegovima, nosim svoju djecu", prokomentirala je Blake.

Ne koristi djecu kao sredstvo za izvođenje opasnih vježbi niti s njima prakticira bench press, ali to što su one s njom ili na njoj je dodatno motivira, htjela ona to ili ne", prenosi In Style.

Blake se požalila i da su djeca preuzela njenu noćnu rutinu pa zato često zaspi s njima u krevetiću.

"Moja djeca zaista nikada ne spavaju. Moramo nešto smisliti. Imali su krevetić koji je bio poput mini igraonice u koji bih se zavukla i pjevala im sve dok ne učvrste san. Na kraju uvijek i ja zaspim", istaknula je Lively.