Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva skonta naslov
ja svojoj zeni rekao ako smrsas posle poroda trazi papire za razvod! pa prijatelju nikad joj bolji branici nisu bili nego sad! heheh
A kad je bilo mećat onda može.
Aha.. kilogrami su najvazniji u braku... ako ti je IQ na nivou amebe
Znaci rodi ti potomke i ti je ostaviš zbog više kila. Jadan si ti da bi nekoga savjetovao.
Muško sam, ali ženama skidam kapu. Ne bih se porodio ni za kakve pare a volio bih vidjeti ovog Mađarčića kakav bi on bio poslije poroda.
U mene mi žena babica, priča koliko se samo žene muče za vrijeme poroda. O post porodjajnim problemima žena je posebna oblast u zdravstvu.
djubre madjarsko,imao sam priliku upoznati nekoliko madjara i stvarno neznas tko je vece djubre od kojega
ja svoju zenu volim pa imala 30 ili 40 vise ili manje,pogotovo kada mi je rodila predivne sinove
On samo naglas razmislja...konta kako ce ostaviti svoju...nije mu vise ista kao nekad. Odbojna, zubi, starost...Pa unaprijed svaljuje krivicu na SVE zene, da ne ispadne da je on od djece napravio polu-sirocad. Savjest je cudo...