Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi samo jasno koga briga za jedan ofinger koji jede jedan jogurt dnevno sa (-12%) masnoće?!
Koga briga za Eminu ?
Javi se emina da te odvalim ko basamake
zar postoje muski i zenski trbusnjaci ? sklekovi ?
@AggroBomb Postoji. Kod zenskih su koljena na strunjaci i spustas samo gornji dio tijela. Laksi su.
Srpska sponzorusa, odbij.
Svi vježbaju i neke dijete "uživaju", pate se.... Ja jedem ko lud i nikako da se udebljam, kažu mi da je zbog toga jer sam "živčan".. Pa lakše je biti živčan nego patiti se s dijetama i nekim gore programima....:):):)
Eto, i ona posta poznata “zvezda” 😁
Ja sam gledo kad ona ustima provuce Tenisku lopticu kroz slauf
Eminu u Pazaru nije j.... samo ko nije htjeo. Istina davala je samo u pakaš jer se naprijed čuvala za udaju. To je standardno kod svih bulica.
@ProcenatMali Joj ovih ebaca. Kad god muskarac za neku zenu kaze “ ovu je ebo samo ko nije pit’o” slobodno znaj da on ne ebe nista ni kad pita. Glavu dajem... Tipocan komentar isfrustrirane rugobe koju niko nece
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Zabole me za sponzorusu!
A Vodopadi,Zamotan Poklon,Andjeo u Snijegu?!?
Najjaca mi je bila DIVA Jelena Karleusa.. Osvojio Besiktas tursko prvenstvo, a posto joj muz tu igra ona kao uzela mukrofonda pjeva; "nije da nisi lep, nije da nisi jak" plagijat Tarkanove kiss kiss.. Pun stadion Turaka se u cudu nasao, nisu mogli vjerovati da je ovo zavijanje i takav plagijat moguc.
Da bi vidjeti ove međede što negativno govore o ženama. Što vi ne držite dietu i vježbate?
Ja ne znam sta vise hoce ova? Otisla je za Turcina, Turcin je natrpao i 2 djece mu rodila.. Ako ides idi da valja a ne guzicom na dvije stolice