Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozeteli stavit prjevod. ja neznam nijemacki
Trbusnjaci se prave u kuhinji, a ne u teretani. To zna svako ko ide u teretanu.
E kakvo sranje hahahah
Je li i ona pola jagnjeta pojede za ručak? Kao ja i kum što p'ojedemo. Moram poslati ovo kumu da počnemo zajedno PRAVILNO disati. Ja i kum sami u lift za 4 osobe. Kad vidimo koliko osoba / kg je nosivost, mi se nasmijemo. Taman 250 kg nas dvojica.
muškarci koji vježbaju vaša ćuna će vam biti zahvalna...
@vrli.pitac vježbamo stvarno
Lahko je njoj kad je ravna ko daska petica
Fali ovdje teksta...evo nastavka: ...ipak da biste skinuli stomak morate trčati skoro svakodnevno (ili eventualno plivati, voziti biciklo) par kilometara za početak. Kasnije možete povećati i na desetak te minimizirati šećere i masti u ishrani. Ali u svakom slučaju ne zaboravite pravilno disati hehe
Biću ko svarcineger al u kurcu bez vjezne nema ni misica mozes uvlačiti sromak koliko hoces