Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
životno iskustvo bije iz ovog mladića, šta mislite da ste za dug żivot pitali nekog vitalnog 90-to godišnjaka a ne ovu balafurdiju koja nezna koje rupe ima na svom tjelu.
Ne znas ni ti pisat pa nikom nista
Samo treba trenirati i dobro gu....i
Život i obaveze ne daju glavu podići i to te sve prati do grona a jedini izvor energije ulazi na usta i bio to zrdrav ili nezdrav način ishrane. Uostalom kalorije se gube dok čovjek spava, a šta ako i odmora fali, i nemaš dovoljno vremena za odspavati? Sve je to uredu, shvatam ja zdrav način za one koji mogu, ali većina ne može to ni dokučiti tako da je ovo šupljak žešći, idemo dalje za iste pare, vozdra.
Sve si u pravu
i tebi penzija kada bude 315KM nemoj kukat a sad uzivaj treniraj i slikaj se!
Ja poceo trenirati prije 3 mjeseca. Covjek se drugacije osjeca. Nemam para da namislj sta cu jesti poslije treninga, jedem sta ima. A ovi obicno naprave da ti treba novca za 63 potrosacke korpe mjesecno. Tako da pocnite trenirati bez obzira na to sta cete jesti. Osjecat cete se drugacije kako god.
osjecatcetese tako sam to procitao