Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste znali da prilikom otvaranja boce vina aktiviramo 14 mišića? Fitnes je moja strast, zato znam
Kazu da je crno vino zdravo za krvotok i srce. Kazu. Ne konzumiram vino osim u nekim prilikama. Nisam bas neki ljubitelj. Popijem ponekad koju vilijamovku dobru i ponekad pivu. Umjereno uvijek. Meso vala volim. Bez vina i alkohola mogu ali bez mesa ne mogu.
Navike su cudo,,,naviknes se na neciji glas...na duge nocne razgovore...neobavezne sale i glupiranje cine svoje,,,,Naviknes se se i....zaljubis. Po navici cekam te u snu...nasem.
💚😘🧚‍♀️🐉😘💚
Popijem 2 L vina svake sedmice pa nisam debeo. A hambaš u svaka doba
Ne pijemooooo alkohol, burgere volimoOoooOOoo, naaaNaaaNaaaaa
U naslovu dvije case u tekstu boca.
Hamburger je nezdrav
Alkohol ne konzumiram,hamburger ne volim..Znači, o štetnostima duhana na sva zvona, a tvrdim da gorih otrova ima na policama slatkiša i u "junk food"- u, a to ide bez problema..
Kako ogranicen komentar, pa ako kupis i jedes brzu hranu trujes samo sebe, ili ako jedes slatkise opet stetis samo svom ogranizmu, ako ispusis nekoliko cigara u kaficu stetis ljudima oko sebe..
Kako je uporediva jedna flasa vina (0.7 l) sa jednim mini hamburgerom iz McD? Ovo je poredjenje kruski i jabuka. U jednoj casi (2 dcl) ima izmedju 150-200 kalorija i to je normalna doza. Niko i ne preporucuje da popije butelju vina.
Drogom protiv alkohola :)
ne konzumiram nijedno