Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ba lupate gluposti. Ove vjezbe su za jacanje abdominalnih misica. Ne gubi se salo oko misica koji vjezbas. To je doata slozeniji proces. Obmanjujete ljude.
Ako su ovo jednostavne vjezbe onda su i na klixu pismeni novinari, a ne debili koji u zivotu nisu vidili teretane. Hajde probajte redakcijski opalit 5 kinuta planka, pa opet napisite ovaj clanak.
Ovo sto pišete je propaganda.
nemore bog pomoc kad se pojedu 2 milijarde kalorija dnevno prejedanje mucnina zgaravica kiselina pastete hljebovi salame sirevi hamburgeri prilozi majoneze kecapi pice kole fante pljeske cevapi sudjukice pite zvrkovi ovali corbe teletine bibe junetine snicle misici butici brizle krzatme dolme japraci krompiri deserti tufahije kadaifi ruzice trilece pituljice nema vjezbe na svijetu da moze pomoc
Ne postoji vjezba da se "rijesi" salo nego samo kalorijski deficit. Obmanjujete narod bezveze
🤝🏽 svaka cast