Fitness
105

Balkan Health & Fitness Summit u Sarajevu 27. i 28. oktobra

Klix.ba
BTC Fitness klub iz Sarajeva, organizuje prvi Balkan Health & Fitness Summit koji će se održati u Sarajevu 27. I 28.10.2018. godine u Sport Clubu Vistafon.

Radi se o dvodnevnom edukaciono praktičnom događaju koji ima za cilj da kroz praktične treninge i predavanja stručnjaka predstavi naučno i praktično dokazane metode i informacije iz svijeta vježbanja, ishrane, zdravlja, antistres metoda, pravilnog kretanja i još mnogo toga.

Predavači na BHFS-u su planetarno popularni fitness stručnjak Steve Maxwell koji će držati svoju radionicu "Mobility Conditioning for Life" gdje će učesnici naučiti pravilno kretanje i održavanje zglobova zdravim, a sve uz razvoj kondicije.

Pored Maxwella predavanje će održati i prof.dr. Jasna Bajraktarević koja će predstaviti novi metod koji se zove Neurofeedback trening, koji je usko vezan za stress i regulaciju istog.

Na samitu će se predstaviti I stručnjaci iz Hrvatske i to regionalno poznati Tomislav Dolušić, Aleksandar Miketa i Goran Sajko.

Na temu ishrane I kako je aplicirati u svakodnevnom životu da bi dobili trajne rezultate će govoriti sarajevski trener prof. Džemal Gekić.

"Ovaj samit je, nadam se, prvi u nizu događaja ove vrste koji imaju za cilj da podignu svijest I informisanost ljudi o stvarima vezanim za zdravlje, ishranu I trening iz provjerenih izvora I od dugogodišnjih stručnjaka, a isto tako I da podignemo vještine lokalnih fitness stručnjaka I njihov kvalitet rada sa ljudima na jedan viši nivo." kazao je predavač Džemal Gekić.

Prijave za samit su već počele I early bird promo kotizacije za oba dana su 70 eura za uplate I rezervacije do 30.06.2018., a promo cijena od 90 eura je za uplate od 01.07. do 30.09.2018., dok je nakon 01.10.2018. regularna cijena 100 eura. Za organizovane grupe postoje I posebni popusti.

Informacije o prijavama možete dobiti na slijedećem linku: www.bhfs.ba kao i na email [email protected]