Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne znam šta i kome odgovara? I da nabaciš tih 10kg nekima ćeš valjati, nekima ne..Bitno je da je čovjek zdrav, a sad s kojom kilažom i kako, individualna stvar...Bilo šta raditi da drugima udovoljiš je ćorav posao..
Kako god sebi je, nemaju valjda ljudi svojih obaveza i problema
govore joj oni i one što imaju viška po 10 i više kila pa hoće da su svi ko oni
Ne znam što uopće pridaje važnosti tim komentarima, narod vazda voli da sere drugima, valjda da ne razmišlja o vlastitim problemima
Postoji BMI (Body Mass Index) koji kaže da si premršava!
Izgledala bi "taman"
Haj sa don sanellom kod brajlovica,da pojedemo po jednu sejinu pljeskavicu,pa onda u palmu na kolac a kasnije , ko zna
trebala bi probušiti kutljaču
Ako je suditi po ovoj fotografiji ne izgleda anoreksicno, ali koja kg vise u tijelu, a manje u sminci bi joj dobro prijalo. Jednakih smo godina, a dok ne procitah da je nedavno proslavila cetrdeset godina bila sam ubijedjena da je desetak godina starija od mene.
….. kao budala u kredit, i to sa promjenjivom kamatnom stopom, na 30 godina