Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta je sporno kod muskog svijeta? Žena pokazuje vježbe. Ne kontam komentare kako bi joj ga zabio, kad žena ima više mišića od njega! Ženstvenosti 0 bodova.
@Japanska jabuka junferu ne jebbes ti ni ove a ne zenstvene
@RobertoCarl0s Ok, ti si neki je.bac iz ćenife, 100%.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa dokle više sestro draga?
Ope ova
Tuga je sto ovakve kod nas prolaze kao osobe koje vode zdrav zivot, a u biti, ko se imalo razumije u fitness i teretanu, zna da ova teta od 45 godina uzima malo testosterona da pogura izgradnju misica
Nikada vise necete imati 15 godina i biti zaljubljeni so usiju, lezati na travi tokom tople ljetne noci, gledati zvijezde i bezbrizno cavrljati ne brinuci o racunima, novcu, kreditu, buducnosti. Jedina briga u vasem zivotu je kako prepisivati i proci test iz historije sljedeceg ponedjeljaka. Nikada vise necete imati mladu, razdraganu, jedru djevojku kojoj cete uzeti nevinost, izvaditi svoje spolovilo, te ejakulirati dok vas gleda svojim na pola sklopljenim plavim ocima i govori 'volim te'.
@SuperiorniAryan izbrisao si ono "sa ledja"😄
@500godinaQarindjanja brt, ne shvataju da se glava moze rotirati. Bjednici.
Taman da prije spavanja bacim drkicu.
@ProximaCentauri pazi da ti ne spricne u oko od uzbudjenja😃.
Bjednici.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Hotmiss.top
NE KLIKČITE SKUPLJAJU IP ADRESE DA VAS IDENTIFICIRAJU
@TopListaDemagogista ja kliknuo i nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo deri, pusti debile 1 2 1 2 3 :D
opet ova baba od 40 i kusur traži q
imal šta novo
Punio bih joj rodnicu 24 sata