Femmenessence MacaHarmony: Hormonalno zdravlje na prirodan način

Femmenessence MacaHarmony: Hormonalno zdravlje na prirodan način
0
Sponzorirani članak
6.11.2019. u 12:00
0
komentara
0

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Sve više žena već se u 30-ima mora se suočiti sa simptomima hormonalnog poremećaja izazvanog stresom, zagađenim okolišem i stilom života čije se posljedice počinju osjećati ulaskom u reproduktivnu dob.
Međutim još više zabrinjava činjenica koju je otkrilo najnovije istraživanje: ove tegobe žene proživljavaju same, u potpunoj tišini.

"Ni liječnici ni naši partneri ne razumiju fizičke i emocionalne probleme koje donosi ta promjena", tvrdi većina žena koja prolazi kroz bolne i neredovite mjesečnice, snažne simptome PMS-a, probleme s plodnošću i promjene raspoloženja.


No žene više ne moraju biti prepuštene same sebi i biti žrtve tabua jer je u ljekarne stigao Femmenessence - djelotvoran, siguran i potpuno prirodan put do hormonalnog zdravlja žene i koji je zbog svoje iznimne učinkovitosti proglašen i najboljim biljnim preparatom te vrste na svijetu. Kliničke studije potvrdile su da je Femmenessence učinkovit u više od 80 posto slučajeva.

Femmenessence proizvodi su osmišljeni kako bi pomogli ženama u različitim fazama života, a Femmenessence – MacaHarmony izuzetno je djelotvoran način da žene ponovo uspostave svoju hormonalnu ravnotežu u najvažnijem periodu svog života – od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina života. Femmenessence ne unosi u organizam sintetičke, životinjske ili biljne hormone. On surađuje s tijelom tako da stimulira hipotalamus, hipofizu i nadbubrežne žlijezde kako bi one podržale i pospješile ravnotežu hormona kao što su FSH, estrogen, LH, tirioid i progesteron.
Oko 80% žena proživjelo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice: od podnošljive do gotovo paralizirajuće zbog koje ne mogu ići u školu ili na posao. No, hormonalna neuravnoteženost može uzrokovati i napuhanost, oticanja, akne, napetost, promjene raspoloženja, nepravilne mjesečnice i tegobe s plodnošću.

Femmenessence MacaHarmony potpuno prirodno, sigurno i učinkovito djeluje na te simptome - regulira menstrualne cikluse, smanjuje bolna razdoblja, ublažava PMS, podržava optimalnu plodnost, povećava razinu energije i poboljšava raspoloženje.
- Femmenessence je nabolja stvar koju žena može učiniti za svoje hormonalno zdravlje - poručuje dr. med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, a njegovo svjedočenje izgrađeno je na tri ključna elementa: znanju, iskustvu i zadovoljstvu pacijentica kojima su blagotvorni učinci Femmenessencea promijenili život.

Femmenessence proizvodi su dostupni u svim boljim ljekarnama i možete ih kupiti bez recepta.

Za više informacija posjetite stranicu: www.femmenessence.ba.

Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.