Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' i vi glup naslov možete napisat...
ovakve frizuru nosi jedno milion njemackih tinejdjera vrlo orginalno hehehe ,ajd barem je zurkom skreno paznju
A gdje meksicki golman,ne vidjoh ga? On je pored frizure i branio vrhunski.
....nažalost..........
Gotov je ovaj narod! Biti danas hasisar je cool
Ako hasisari igraju u prvim timovima,sta li ti dodjes ?? Ili cak ja ?? Ili svi koji ne igraju tu gdje igraju hmmm ...
hasisar???? zar on nije fudbaler?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj meirelesh kao da je ispao iz "game of thrones" divi mu zunze
Naizgled glupa informacija , iako svi znamo da je odigrao prosjecno, sa par gresaka i jednom kardinalnom, ovaj način polurisanja ipak nije loš za jednu zemlju. Što bi rekli čak i negativan publicitet (što ne znači da ovaj publicitet smatram istim) je dobar publicitet. Neko kosom , neko nogom , neko se ubi da bude popularan ,a nikako ne ide :D
Sve ima samo normalne frizure nema, naprave od sebe cirkus čitav!!!
ja kontam sad ce po brzini ,agilnosti,dodavanjima nesto a ono po frizuri, kliksovci pisam vam se u naslov
Klix je smeće
Bičarkčić zaslužuje orden Herceg Bosne za asistenciju za autogol.
Koji autogol?
Grozno.
cudno je to sto je Bicakcic odigrao samo utakmicu porotiv Argentine.Da se preko njega ne lome kakva koplja.
Kod oba gola? Uvijek sam govorio kakav smo mi odvratan narod, bio je odličan stalno samo super se pisalo i komentarisalo i jedna utakmica utiče sad toliko da ga većina osuđuje da je kriv za golove? On nije igrao zato sto je susic promovisao svoje igrače, a igrao je u kvalifikacijama zato sto je kvalitetom došao do te pozicije!
A de mi reci jel u fudbalu igra samo jedan igrači ili 11? Kod prvog gola je mujdza napravio faul bez ikakve potrebe na agueru u opasnoj zoni. Kapiten Spahic je izgubio u petercu duel glavom protiv jednog atgentinca koji je tu loptu na kraju i zakačio ali ne dovoljno dobro da je išla prema golu. Bicakcic se sklonio a trebao je izbit, nesretni kolasinac nije trebao bit nesretan već je i on trebao bolje reagovat! Očigledno da je bilo vise krivaca direktno ili indirektno koji su uticali na taj gol, vjerovatno velika nervoza koja je bila prisutna kod svakog igrača jer ne igra se svaki dan na maracani protiv Messi i društva! Kod drugog gola je akcija počela na centru, pogledaj snimak, Besic je bio od početka akcije kraj Messia ali ga nije uspio zaustavit, Messi je odigrao dupli pas i iza ledja besica opet prošao primio loptu i nastavio da trci svojim već dobro poznatim stilom i dalje ga je besic pratio. Na 16 metara je jako teško zaustavit Messia to smo dakle onda i vidjeli. Nije trebao doći do te pozicije za sut!
Antifriz...
cool je ovaj amerikanac sa dredovima