{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Enis Bešlagić i Erato u Mercatoru

6.9.2003. u 00:24
0
0
Enis Bešlagić i Erato u Mercatoru
0
Enis Bešlagić i Erato u Mercatoru
U subotu, 06.09.2003. u Mercator centru Sarajevo, u povodu proteklog bonitetnog perioda, održava se veliko nagradno izvlačenje Mercator Pika kartice sa početkom u 12:00 sati.
Cjelodnevno nagradno izvlačenje uz druženje sa popularnim glumcem i voditeljem Enisom Bešlagićem, donijeti će vrijedne nagrade i dobar provod. Na izvlačenju će sreću dobitnicima donijeti talentovane pjevačice grupe Erato. Glavna nagrada je auto KIA RIO, a ostale nagrade uključuju veš mašine LG, Nokia mobilne telefone i još vrijednih nagrada.

Svakodnevno, Mercator Pika kartica se može dobiti na zahtjev kupaca i besplatna je, a danas ima oko 20 000 vlasnika. Ova kartica – prijateljica vašeg novčanika može se iskoristiti prilikom kupovine u Hipermarketu, Modiani, Intersportu, te u Salonu namještaja. Svaki Pika bonusni period traje šest mjeseci. Tekući bonusni period je počeo 01.08.2003. i traje do 31.01.2004. godine.

Mercator Pika kartica predstavlja pouzdan ekonomičniji način kupovanja. Pozivamo vas da u subotu uživate u dinamičnoj zabavi muzike i dobre atmosfere na izvlačenju Pika nagrada, i saznate da li ste baš vi jedan od sretnih dobitnika!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: