lifestyle
0

Enis Bešlagić i Erato u Mercatoru

Klix.ba
U subotu, 06.09.2003. u Mercator centru Sarajevo, u povodu proteklog bonitetnog perioda, održava se veliko nagradno izvlačenje Mercator Pika kartice sa početkom u 12:00 sati.

Cjelodnevno nagradno izvlačenje uz druženje sa popularnim glumcem i voditeljem Enisom Bešlagićem, donijeti će vrijedne nagrade i dobar provod. Na izvlačenju će sreću dobitnicima donijeti talentovane pjevačice grupe Erato. Glavna nagrada je auto KIA RIO, a ostale nagrade uključuju veš mašine LG, Nokia mobilne telefone i još vrijednih nagrada.

Svakodnevno, Mercator Pika kartica se može dobiti na zahtjev kupaca i besplatna je, a danas ima oko 20 000 vlasnika. Ova kartica – prijateljica vašeg novčanika može se iskoristiti prilikom kupovine u Hipermarketu, Modiani, Intersportu, te u Salonu namještaja. Svaki Pika bonusni period traje šest mjeseci. Tekući bonusni period je počeo 01.08.2003. i traje do 31.01.2004. godine.

Mercator Pika kartica predstavlja pouzdan ekonomičniji način kupovanja. Pozivamo vas da u subotu uživate u dinamičnoj zabavi muzike i dobre atmosfere na izvlačenju Pika nagrada, i saznate da li ste baš vi jedan od sretnih dobitnika!