Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a na gradjevinijadi uvijek BiH bolja od Hrvatske u znanju, sa Beogradom smo tu negdje
Na otvorenju samousluzne praonice za pse svedski stol za ljude i par posudica za pse, valjda je trebalo biti obrnuto :)
Sad mogu oprati svoje cice
Uporedo sa sve većim brojem sadržaja za kućne ljubimce (praonice, saloni itd), raste i broj privatnih staračkih domova koji su svakako dupke puni.Oca i majku u starački dom jer se za njih nema vremena ni para,a udomse cuke lutalice sa ulice,jer se za njih ima i vremena i para.Ne treba se čuditi što se kao društvo raspadamo,kada nam se porodica,kao osnovna ćelija društva raspada. Btw - nemam ništa protiv kućnih ljubimaca,naprotiv odrastao sam uz psa kojeg smo imali u avliji.
Ja ne znam zasto je kod nas nenormalno roditelje poslati u staracki dom, mislim da je to malo odraz i sebicnosti, jer se cesto ne pitamo kakav je zaista kvalitet njihovog zivota, pogotovo ako su ograniceni sa mogucnoscu kretanja itd. Zar nije bolje da su na mjestu gdje imaju medicinsku njegu, brigu, sadrzaj, druzenje sa svojom generacijom? Cesto mi ne mozemo usljed baveza odgovoriti na sve njihove zahtjeva pa se tjesimo i mislimo da je dovoljno da smo im blizu. Samo razmisljam...
@Secho Jesi li bila/o i u jednom satarčkom domu?Otiđi pa vidi uživo koliko je tamo zaista staraca kojima je potrebna medicinska briga i njega,a koliko je onih koji su njihova djeca samo frknula tamo.Penzioneri se mogu iz iz svoje kuće također družiti sa svojom generacijom (igrati šaha u MZ-a, heklati po raznoraznim udruženjima itd).Pitaj svakog normalnog roditelja da li mu je bolje sa svojom djecom da živi i da se djeca brinu o njima, a koliko su ovi koji su po domovima zaista sretni.
taman da se Srbi iz Lukavice mogu kupati
hah,isti princip ko i samouslizna auto praona,a da ja svog dzekija tako operem ha zavrsim sa pranjem auta,slikalo bi me i prijavilo dog trustu,a ovo je ipak malo upakovano,zvalis kera u neku rupcagu pa ga odozgora zalije. a usput da vam kazem sto se pasce cesce kupa vise smrdi :)
svaka cast EP!
SLIKA 21 - NE ZNA SE KO JE SLAĐI 😋😋
Stari zanat.