Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajno!
Milf
Mater bolja od kcerke realno
Joj draga Misty, al’ ga ti utuši. Poyy iz Gl. Bukovice.
sto ce neko imat fakozovnu punicu
Kod nas bi mati i roditelji da dudla sisu im do kraja zivota a kroz to i djeca postanu ljenguzzze. Na zapadu te ostabe sa 18 kao govnno u prtuni pa se sam snalazi.
To je sve besposličarenje i hiperaktivnost. Bolje ležati po čitav dan, bavit se nekim glupostima npr igrati igrice, trolati, bavit se hobijem. Nemati vremena, zamarati se, upuštati se u što više aktivnosti i pokušati iskusiti sve mi više liči na patnju i razvrat. Znači sad bih ja trebao da probam i što ne volim i da iskusim što više cura? Ma daj! Preferiram kvalitet iznad kvantiteta! Kad se stvari prioritiziraju, ima se vremena za sve!
@Bezglaveni ili što bi reko onaj pjevač nešto na fazon volio bih ili bolje biti neki pjesnik, makar bolesnik, umni bolesnik, haman bolesnik....hajajajaja