Emina Pazalja: Uz savjete stručnjaka konačno sam se riješila svojih "mrštilica"

Emina Pazalja: Uz savjete stručnjaka konačno sam se riješila svojih "mrštilica"
68
Sponzorirani članak
8.10.2019. u 08:43
0
komentara
68

dijeljenja
1/3
2/3
3/3
Danas se često spominje riješ botox, ali se i dalje smatra tabu temom i temom koja nije za "svakoga". Sasvim pogrešno, jer starenje kože koje dolazi sa tridesetim godinama života kod velikog broja žena uzrokuje nelagodu i paniku, jer je upravo lijepa, njegovana i blistava koža najveći adut žena. Znate li zašto koža stari? Istrošeni fibroblasti stvaraju manje kolagena i elastičnih vlakana, a dermis postaje tanji, te se stari kolagen ne zamjenjuje sa novim nego propada.
Botox je prirodni pročišćeni protein proizveden iz bakterije Clostidium botulinum, a radi na principu da se aplicira mala količina u specifičnu muskulaturu što dovodi do relakasacije te muskulature.

Botox djeluje na bore na čelu i oko očiju koje uzrokuju uobičajeni pokreti mišića. Najčešće se primjenjuje za uklanjanje horizontalnih i vertikalnih bora na čelu (tzv.bore mrštilice), kao i sitnih bora s vanjske strane očiju (tzv. bore smijalice).

Emina Pazalja se sasvim slučajno, 2006. godine okušala u novinarstvu te od tada ostala u toj branši. Danas je prepoznatljivo lice informativnog programa N1 televizije. U njemom poslu jako je važno imati držanje tjela i odličnu dikciju. Lijepa voditeljica je nedavno "ispravila" bore mrštilice zahvaljujući stručnom osoblju "Naše male klinike".

"Moram biti iskrena da sam bila neodlučna oko donošenja odluke da se riješim bora mrštilica. Zbog svog posla željela sam zadržati prirodni izgled i ne izgledati previše "plastično", ipak je moje lice ono što prvo gledatelji vide. Oduševljena sam i zadovoljna koliko mi je ova mala intervencija, koja traje svega par minuta uljepšala svakodnevicu. Najvažnije mi je bilo da je bezbolno i da nema "oporavka" kako bih mogla raditi nesmetano", zadovoljno komentariše Emina.

Bitno je spomenuti da je tretman još 2002. godine odobrila američka organizacija "Food and Drug Administration (FDA)" koja kontrolira kvalitetu i sigurnost hrane i lijekova. Istraživanja pokazuju da se samo u SAD-u, nakon tog odobrenja, na tretman Botoxom odlučilo više od milijun ljudi.

Ne zaboravite da ukoliko se odlučite za Botox, da vodite računa da Vas tretira iskusni doktor koji može prosuditi veličinu vaših mišića, te koliko vam je Botoxa potrebno. Ako se odlučite na Botox ili rezultat Botoxa mora biti prirodan izgled lica, s ublaženim borama koje su i dalje prisutne i daju karakter mimičkih, a ne staračkih bora.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.