Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simo sino sto mi to nisi prije reko, mogao si ga meni zavuci!
Priznajem, volio bi ga i ja nekome zavuć u dupe.
Pederluk bar nije nasljedan
ma svi ste vi pederi
Frojd, kojji si ti ovaj desni jelde. Sto si ti West obrazovan, Amerikanizacija. Jebo te crnac u supak. Upravu ste, ove pedere treba pobit. A ti Frojd da si bio na Igmanu 93 mozda bi ti ga ja sukno.
Frojd ti si 100% peder! Volio bi ti da ti ga Elton zada u pakshodu!! hehehe
Ccccc, SS Handzar, pogodiilo te, inace se ne bi javljao. Znaci bio sam u pravu. Hajde, bolan, nema veze sto volis guzu. A ja nisam peder, 100% sam straight.
jebo mu david oca
Dr. Frojd dovedi svoju mamicu malo do mene pa ces vidjeti kako ti ju SS ciko razvaljuje! A ako je iko ovdje peder onda si ti to, jel vidim krivo ti bude za ove postavljene komentare....jebo li te tatica tvoj u prkno!
Ma lako cemo mi sa ovim guznim pederima, ali sta cemo sa ovim koji su pederi u glavu i sto nas jebu vec deset godina.Njima fino,a mi zivotarimo.
Gadljiv covjek. Mali Ser Elton.
Engleska zemlja pederska.Pa nije džaba Perica gore zdušio.
i ja sam peder, pa šta ...
ma kojih jebe nek i oni zive i nek se jebo jebem im mater
peder treba mu gurnut stap u supak.