Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MashAllah! Puno srce.
nemam ništa protiv ni džamija ni crkava ni bilo kakvih drugih vjerskih objekata, ali isti nabrojani u bih su nažalost samo postale firme za uzimanje novca i život na visokoj nozi vjerskih poglavara, dajte Bogu božije, a caru carevo!
Ma ja, očiglesno su neophodni a para se ima i na pretek.
Skoro pa 30 godina od rata sve u ovoj drzavi je humanitarnog tipa, osim ministara, pomocnika, sofera, sekretarica, koji su na drzavnom budzetu .. Ukinuti kantone i entitete, a novac od plata usmjeriti u investiranja :D
Da bi se tako nešto moglo uraditi treba revidirati Vašingtonski i Dejtonski sporazum. Pucajte unlike do neba ali je tako.
travnik je lijep mali grad, ima ono nešto.
@ChampagneSocialist dušu ima
@ChampagneSocialist Sve što je porušeno treba se popraviti i izgraditi.Bravo Travnik.A ne ko u centru Sarajeva na mjestima porušenih islamskih vjerskih objekata prave hotele,diskoteke,klubove!!!Sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Može li mi neko rec nešto više o tom rušenju iz 1918 ? hvala
@harunf123 ne znam nisam toliko star
Skoro milion eura? Svaka cast, al Turci zajedno sa domacima peru velike pare.