lifestyle
0

Ekupon ponovo obara rekorde atraktivnim ponudama

Sponzorirani članak
Vodeći bosanskohercegovački portal za grupnu kupovinu, eKupon.ba, svakodnevno donosi nove, atraktivne ponude svojim korisnicima, koje obaraju sve rekorde prodaje. Snaga grupne kupovine se ponovo pokazala kao uspješan način u oglašavanju.

Kategorija Hrana i piće sa ponudom Ćevabdžinice Petica Sarajevo prije nekoliko dana je oborila rekord u broju prodatih kupona iz navedene kategorije sa 1.920 prodatih kupona. Akcija: plati 7 KM umjesto 14 KM za dvije velike porcije ćevapa i/ili pljeskavice dokazala je da su sarajevski ćevapi jedno od najtraženijih jela na ovim prostorima.

Osim navedenog prodajnog rekorda u svega nekoliko dana, tu su i druge raznovrsne ponude za sve ljubitelje dobre hrane. Ljubitelji slatkih okusa i vrhunske Illy kafe uz eKupon.ba doživjet će savršen sklad okusa u slastičarni Element Illy u Importanne Centru. Turska hrana je oduvijek bila tražena, a teško ćete moći odoljeti ponudama koje donose eKupon i fast food Ali Baba doner tj. turski restoran Turkuaz.

Ukoliko želite upoznati neki od gradova Evrope, ali nemate ideju koji bi to grad bio, probajte posjetiti kategoriju Hoteli i putovanja na ovom portalu. Možda vam Amsterdam ili Istanbul uz turističku agenciju M 97 budu interesantni. Svi koji uživaju u vrhunskim hotelima i uvijek atraktivnom Dubrovniku mogu pronaći sjajnu ponudu koju je pripremila turistička agencija UNIS Tours dd Sarajevo, uz koju ćete uživati u ljepotama ovog grada i hotela Rixos Libertas***** po nevjerovatnoj cijeni od 333,00 KM. Ako se ipak odlučite za kratki predah u Hercegovini, onda vas čeka hotel Kriva ćuprija u srcu Mostara.

Ako želite sačuvati svoje zdravlje preventivnim djelovanjem, uradite Test intolerancije na hranu i/ili ultrazvuk štitne žlijezde u Internističkoj ordinaciji dr. Jelić po jedinstvenim cijenama! Ponudu pogledajte ovdje.

Jedna od interesantnih ponuda na ovom portalu bila je i ponuda knjige Djetinjstvo u ratu, Jasminka Halilovića, za 24 KM. Knjiga je veliki hit te je ostvarila značajnu prodaju od 90 kupona.

Portal eKupon.ba je ove godine dao i svoj doprinos projektu Volontiraj kreditiraj tako što su jednoj učenici njen školski dan mijenjali za dan proveden u ugodnoj radnoj atmosferi.

Sve informacije o najnovijim ponudama ili uvjetima za poslovnu saradnju možete naći ukoliko prošetate BBI tržnim centrom i posjetite prodajno mjesto ovog portala ili putem telefona 070/300-331, odnosno putem maila [email protected]

Tim eKupona vrijedno radi na novitetima za svoje korisnike i poslovne partnere te sprema mnoštvo zanimljivih i atraktivnih ponuda tj. novih usluga u skorijoj budućnosti.

Pratite eKupon.ba i uživajte u snazi grupne kupovine!