biznis
20

Rekordan broj prodatih kupona na eKuponu

Klix.ba
Ekipa eKupona
Ekipa eKupona
Vodeći portal za grupnu kupovinu u BiH eKupon, nakon uvođenja niza pogodnosti za svoje korisnike i otvaranja prvog prodajnog mjesta u sklopu BBI centra, i ovog mjeseca obara rekorde prodaje sa svojim ponudama.

Ponuda za Sarajevo Music Stage, seriju koncerata u Domu mladih u vrijeme Sarajevo Film Festivala, oborila je rekord prodanih kupona sa 2.100 kupona po jednoj ponudi. 50% popusta na sve ulaznice za koncerte koji kreću večeras sa prvim koncertom Sergeja Ćetkovića omogućio je velikom broju korisnika eKupona uštedu i dobru zabavu u narednim danima.

Kategorizacija ponuda na portalu eKupon.ba će vam omogućiti lakši pronalazak najzanimljivijih ponuda. Tako u kategorijama: hrana i piće, putovanja, ljepota i zdravlje, proizvodi, edukacija, kao i super cijena sigurno možete pronaći nešto za sebe.

Ukoliko posjetite poznati sarajevski restoran Pravda, uživat ćete u ukusnim salatama i prirodnim voćnim koktelima po izboru uz čak 50 % popusta. Uz ovu ponudu pravda je ipak dostižna. U zalogajnici "Bosanski lonac kod Ramiza" možete probati nezaboravne specijalitete i osjetiti duh prave domaće bosanske kuhinje.

U UNITIC centru u Sarajevu, očekuje vas salon ljepote Salus sa odličnom ponudom za tretman Foot spa. Kompletna njega stopala uz 51% popusta. Problem masnih stanica u tijelu možete riješiti uz pomoć laserske kavitacije u centru grada. Salon DermoLaser vam ovaj tretman nudi uz popust od 57%.

Brigu o svom imunitetu možete dokazati kupovinom i konzumacijom ljekovite srebrene vode. Silver Energy srebrnu vodu možete kupiti po nevjerovatnoj cijeni od 6 KM.

Iskoristite drugu polovinu augusta i uživajte u ljetnom suncu iz ponude koje vam donosi eKupon u kategoriji putovanja. Odmorite se uz tri noćenja na bazi polupansiona u hotelu Miran u Pirovcu, u turističkom naselju kod Biograda na moru po nevjerovatnoj cijeni uz popust od 50%. Hotel Jadran u Šibeniku donijet će vam potpuni odmor i uživanje u ovom gradu, punom historijskih znamenitosti. Izaberite ponudu za noćenje sa polupansionom ili sa doručkom i uživajte u ljepotama Šibenika. U srcu Bosne, kod Viteza smjestio se Vodeni park Ribica i Etno selo Čardaci. Spoj tradicije i modernog vodenog parka garantuje odličan odmor i dobru zabavu. Za samo 75 KM provedite vikend u ovom kompleksu.

Kompanija Una Lijek d.o.o. vam donosi njemački brend Beurer. Ponuda za apart IS 40 pomoći će vam da ublažite ubode komaraca i drugih insekata. Preko eKupona možete ga dobiti za 23,40 KM uz tri godine garancije.

Više detalja o ponudama možete pronaći na www.ekupon.ba ili FB stranici.