Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okičen???
@Bubicica Upravo sam i ja posao da to komentarisem "nedavno je okičen". Ovo me podsjeca na tzv."gradski" zargon kojim se ove osobe izdvajaju i uzdizu iznad sredine u kojoj su rodjeni i odrasli (okičen, kuča i sl.), a tzv. ulicni zargon iz Sarajeva, Visokog pa i Zenice ide u suprotnom smijeru pretvarajuci č u tzv. meHko Ć ( ćaršija, đamija, Đenan i sl.).
@BikKojiSijedi Nikakav kič nije u pitanju. Ovo je pridjev nastao od riječi kititi. Dakle, okit+jen=okitjen, što je dalje (jotovanjem) dalo riječ okićen. Jasnije? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro, Ajla sponza klasična, al gdje su ovog ružnog pakasha našli, isto nećak Čombeta.
@thea Mene cudi da zena sebi moze dozvoliti da financijski zavisi od muskarca.
@thea I mene to cudi. Zapravo cude me svi, bez obzira na pol, koji sebe dovode u taj polozaj zavisnosti. Zato sam pristalica konkubinata, pa se onda stvori jasna slika sta dalje : brak ili raskid.
Eiffelov most i Edisonova bandera na Malti privlace turiste sa svih strana.
Posebno za vrijeme SFF kad ga pretvore u kafancugu
Zar nije merkator?
calenkica :D
Romantika uzela im dusu
Al se živi u Sarajevu.
Sarajevo seljacima
Mogli ste puni boljih mjesta odabrati....
ova ajla samo sto iz pastete jos ne iskace
Meni je vise dariva ili stojcevac.
Sviđa mi se, seljaci navikli samo na mrak
stepenice pored muzicke......prvi put uhvatio sisu uzivo.....
ok, sad znam šta je romantika
Ovo je romankita !