Džejla Glavović-Očuz na crvenom tepihu pokazala svu profinjenost i eleganciju u Escada kreacijama

Džejla Glavović-Očuz na crvenom tepihu pokazala svu profinjenost i eleganciju u Escada kreacijama
181
E. Sk.
19.8.2019. u 08:16
0
komentara
181

dijeljenja
1/10
2/10
3/10
4/10
5/10
6/10
7/10
8/10
9/10
10/10
Nakon što je zablistala na otvaranju 25. Sarajevo Film Festivala naša najuspješnija manekenka Džejla Glavović-Očuz ništa manje pažnje nije privukla ni naredne dvije noći festivala.
Kao zaštitno lice modne kuće Astra Borovo, Džejla je u subotu navečer svu raskoš i eleganciju na crvenom tepihu odlučila pokazati u žutoj Escada haljini koju potpisuju dizajneri Daniel Wingate i Johannes Ruhland.

Kreacija boje suncokreta nosi naziv "Gisela", vrlo je udobna i prilagođava se tijelu, što se moglo primijetiti i na lijepoj Džejli kojoj je savršeno pristajala.

Haljina koju je Glavović-Očuz nosila druge noći Sarajevo Film Festivala na jedno je rame, vrhunskog je kvaliteta, od svile je i proizvodi se u Italiji, a kompletan look Džejla je upotpunila Pinko zlatnom crossbody torbicom.

Treću noć festivala, lijepa Džejla nosila je također haljinu brenda Escada zlatne boje, koja je također djelo dizajnera Daniela Wingatea i Johannesa Ruhlanda. Ova haljina kreirana je prema potrebama svake moderne žene.

Haljina je udobna, a takvom je čini poseban kroj, ugodnog je materijala, a linije kroja su takve da omogućavaju slobodno kretanje, ali i naglašavaju ženstvene linije tijela.

Džejla ispunjava obećanje koje je dala tokom otvaranja Sarajevo Film Festivala te nam iz noći u noć, u saradnji s grupacijom Astra i Borovo čije je zaštitno lice, predstavlja modne kreacije svjetski poznatih brendova kao što je Escada.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.