{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Druga noćna utrka Merkur Run4lifestyle 22. juna u Sarajevu

Klix.ba
15.5.2018. u 14:50
128
1
Druga noćna utrka Merkur Run4lifestyle 22. juna u Sarajevu
128
Druga noćna utrka Merkur Run4lifestyle 22. juna u Sarajevu
Nakon uspješno održane prve noćne utrke Merkur Run4lifestyle, koja je prošlog maja u Sarajevu okupila više od 700 trkača, nastavlja se saradnja Udruženja Marathon i kompanije Merkur BH osiguranje.
Danas je u Sarajevu svečano potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu ovogodišnje noćne utrke koja će se održati 22. juna u Sarajevu.

"Merkur BH osiguranje je posvećeno njegovanju i promovisanju kulturu zdravog življenja te smo u tom smislu do sada realizovali mnoštvo projekata i aktivnosti u tom pravcu. Svjesni činjenice da trčanje i generalno aktivan stil života bilježe rastući trend u svijetu, ponosni smo što smo i ove godine sponzor i partner utrke Merkur Run4lifestyle. Na ovaj način, želimo inspirisati bh. građane na pozitivne promjene koje će im pomoći da se osjećaju bolje i budu u formi tokom cijele godine", istakla je Sabina Mujanović, direktorica Merkur BH osiguranja.

"Ponosni smo i sretni zbog nastavka saradnje sa našim partnerom, Merkur BH osiguranjem jer dijelimo iste vrijednosti. Radi se o izrazito atraktivnoj i lijepoj utrci kroz centar Sarajeva koja je u 2017. godini prevazišla sva očekivanja. Već u ovoj godini za trkače smo uveli iznenađenja i dodatne poklone, a aktivno razrađujemo i ideje za iduću godinu. Veoma nas raduje jer ćemo i ove godine uz pomoć Merkur BH osiguranja privući 1.000 trkača i trkačica na ovu značajnu društveno odgovornu manifestaciju. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže na ovoj jedinstvenoj i zabavnoj utrci, i da se registruju što prije jer je broj mjesta ograničen", istakao je Erol Mujanović, direktor Udruženja Marathon Sarajevo.Udruženje Marathon i Merkur BH osiguranje pozivaju sve rekreativce, trkače te sve ljubitelje sporta i dobre zabave da se prijave za učešće u noćnoj utrci. Registraciju je moguće izvršiti putem online forme na web stranici Udruženja Marathon do 17. juna 2018. godine, a uplatu kotizacije do 18. juna 2018. godine, ukoliko ne bude popunjen limit od 1.000 učesnika.

Merkur Run4lifestyle počinje ispred BBI centra u Titovoj ulici i prolazi kroz najljepše dijelove grada Sarajeva sa sljedećom rutom: BBI Centar, Ulica Maršala Tita, Musala, Obala Kulina bana, Vijećnica, Sebilj, Vječna vatra, a utrka nakon 3 kruga ponovo završava ispred BBI centra.

Sve dodatne infromacije o utrci možete pronaći na oficijelnoj web stranici utrke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: