Promo
91

Doživite ljeto na bazenima Termalne rivijere Ilidža i hotelima Hills i Hollywood po specijalnoj ponudi

Ljubitelji sunčanja i kupanja ljetnu sezonu moći će iskoristiti i provesti na Termalnoj rivijeri Ilidža i boraviti u najboljim sarajevskim hotelima Hills i Hollywood.

Iz marketing službe Termalne rivijere Ilidža pozivaju građane da dožive ljeto u Sarajevu u bazenima Termalne rivijere Ilidža po nevjerovatnim cijenama.

Naglašavaju da su pripremili posebne ponude i aranžmane za porodice i individualce na bazi polupansiona i cijenama za jedno ili više noćenja u luksuznim hotelima Hills i Hollywood u Sarajevu uz korištenje otvorenih i zatvorenih bazena, wellness i spa centra te dječijeg grada na vodi.

Dodaju i da se u sklopu hotela nalazi wellness, spa i fitness centar za ljubitelje relaksacije i njege te Kinderland - najveća igraonica na Balkanu za svu djecu koja će boravak porodicama sa djecom učiniti nezaboravnim.

"U ponudi je i esktra pogodnost - boravak djeteta do 7 godina sa 2 odrasle osobe na bazi polupansiona - gratis. Provjerite zašto su bazeni Termalne rivijere te hoteli Hills i Hollywood u sklopu bazena naša i Vaša ljetna destinacija", poručuju iz Termalne rivijere.

Sve informacije i rezervacije se mogu dobiti na tel: 033 773 100, 033 947 947 ili na mail: [email protected], [email protected].