Dan majki
31

Promo / Domaći brend Bonito na poseban način obilježava Dan majki

Kada spomenemo superheroje često mislimo na misteriozne likove sa kojima odrastamo tokom djetinjstva ili koje gledamo kao junake crtanih filmova, ali nikada ne pomislimo da su ti superheroji svuda oko nas i da oni zaista postoje. To su naši stvarni heroji – naše majke.

Mjesec maj je obilježen kao mjesec u kojem posebnu pažnju dajemo majkama. Sve više zemalja prihvata 14. maj kao Dan majki, što je slučaj i sa Bosnom i Hercegovinom. Kompanija Mladegs Pak d.o.o iz Prnjavora, sa svojim brendom Bonito, stala je iza ovog dana kao jednog od najvažnijih dana u godini i odlučila majkama još jednom reći veliko hvala, uz posebne znake pažnje baš na ovaj dan.

Domaći brend Bonito ističe kako je uloga majki u jačanju društva, porodice i domaćinstva najvažnija uloga, ne samo u Bosni i Hercegovini, nego u svakoj zemlji. Svaki dan treba da budemo svjesni da su naši superheroji upravo pored nas i rade 24/7, ne očekuju platu, rade bez slobodnog dana i rade najteži, a ujedno i najljepši posao na svijetu – posao majke.

Mladegs Pak d.o.o., kroz domaći brend Bonito, svakodnevno majkama olakšava posao superheroja, širokim spektrom kvalitetnih proizvoda, koji im pomažu da svojim najdražima kuhaju najukusnija jela. Posebno ističu kako konstantno rade na razvoju novih proizvoda, kao i povećanju kvaliteta, kako bi majkama i ženama dali sigurnost da je ono što kupuju najbolji izbor za njihove najmilije. Među proizvodima koje majke svakodnevno kupuju ističu puding, šlag, Boni začin, kečap, ali nisu zanemareni ni svi drugi proizvodi kojima se mnogobrojne porodice svakodnevno obraduju, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regiji.

Kao osnovni cilj kojim se vodi Mladegs Pak d.o.o. jeste povećanje svijesti o važnosti majke i porodice uopšte, jer su i sami nastali kao porodični biznis i razvili, ne samo širok spektar proizvoda, već i osjećaj zajedništva.

Upravo zbog toga, slavimo Dan majki zajedno. Pozovite svoju majku i recite joj: "HVALA što si moj SUPERHEROJ!"