Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li psi doveli svoju svitu
Bolesnici teški i na to jos iskompleksirani moraju da furaju zapadnu "kulturu". Lijepi i čisti Islam gdje se u kucu ulazi bez obuće a kamoli da ulazi skrdljivi i usrani ker! Daleko ste vi od civilizacije i napretka!
samo pare peru
Ne znam odakle se pojavio ovaj Anel Bečirević, ali mu skidam kapu! Nanjušio covjek lovu ko lovački pas! A znao da će mu glupe Bošnje pomoći. Evo deset godina ponavlja istu laž: Psi lutalice postale lutalice jer su ih vlasnici napustili!!!! Mi stariji znamo da su to uvijek bile lutalice, samo se zahvaljujući idiotskim zakonu, razmnožile!
Koja beskorisna organizacija, pljuc
Cesto vlasnici pasa lice na njih isto i mirisu.Osnujte stranku i platformu kavez.
UDARNA VIJEST !!!!!!
Pas je čovjekov najbolji prijatelj 🐶❤