Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi peru UK pare 99%
sve go peder i lezbace
Dovode džukele u školsko dvorište i prave manifestacije. Dobri smo mi još kakvi bi trebali biti. Smatram da bi sljedeći korak trebao biti otvaranje school of science za njih, negdje npr. na Kobiljači.Šta fali npr da neki ker ima diplomu bachellora, jer su oni ipak pametniji od ljudi kako tvrdi Dogs Trust.
Export za Kinu, podržavam!
Tebe eksportovat za Černobil, zajedno s Bakirom i ostalom kompanijom.
U zgradi mi lift vazda zapišan i zasran od cuke s mog sprata .. dokle vise treba se zabranit da ih u zgradama drze ..
Fino pokucaš na vrata, oprosti komšija/komšinice ako ometam u ovaj vakat ali meni i mojim ukućanima, ostalim stanarima (s tim da se ti jedini žališ) smeta jer vaš ljubimac obavlja malu i veliku nuždu u liftu naše zgrade pa molim te ako to možeš riješiti. Jel ti kad to na pamet palo mamlazeŽ?
pa nije ti scene krivo nego vlasnik nekulturni
ima li kakvo janje da udomljajete ?
Lijepi kerovi