Back to school
312

Promo / Doček nove školske godine u Sarajevu, Zenici i Tuzli s Exclusive knjižarama

Kompanija Exclusive d.o.o. i ove godine organizira doček nove školske godine ispred svojih maloprodajnih objekata u Sarajevu, Zenici i Tuzli.

Doček će se održati u subotu, 01.09.2018. godine, od 10 do 15 sati na sljedećim adresama:

  • Exclusive knjižara, ulica Kolodvorska br. 12, Sarajevo
  • Exclusive knjižara, ulica Danijela Ozme br. 15, Sarajevo
  • Exclusive knjižara, ulica Armije BiH br. 6, Zenica
  • Exclusive knjižara, ulica Albina Herljevića br. 31, Tuzla

Ispred oba maloprodajna objekta u Sarajevu, djecu i one malo starije, zabavljat će animatori igraonice Geppeto – Ladybug, Batman, Frozen Elsa i Anna, te Mini i Miki Maus. "Sigurni smo da će mališani uživati u facepaintingu, muzici, plesu, kreativnoj radionici, osvježenju i slatkišima, te ukusnim LEDO sladoledima", poručuju iz knjižare Exclusive.

U Zenici posjetioce događaja "Back to school",također, očekuje ludi provod uz Šašavog šeširdžiju, facepainting, muziku, ples i društvene igre. Malene goste domaćini će obradovati sa slatkišima, sokićima i poklonima iz asortimana školskog pribora knjižare Exclusive.

Ni u Tuzli neće manjkati dobre zabave. Školarci će imati priliku da izraze svoju kreativnost kroz malu slikarsku radionicu, te da utroše svoju energiju na pozitivan i zabavan način uz muziku, ples i igru.

Na svim lokacijama, za posjetioce ovog simpatičnog i zabavnog događaja, kompanija Exclusive d.o.o. spremila je prigodne poklone iz svog prodajnog asortimana.

"Želja nam je da, kao i proteklih godina, proslavimo povratak u školske klupe sa školarcima svih uzrasta i njihovim roditeljima", saopćili su iz kompanije Exclusive d.o.o., te dodali "Školovanje je najljepši period u životu djeteta i predstavlja temelj za njegovu dobru budućnost. Započnimo ga stoga kroz druženje i dobru zabavu, osmjehe i darivanja, šireći samo dobre vibracije"

U Exclusive knjižarama posjetioci mogu pronaći sav školski program potreban za školsku sezonu, poznatih svjetskih brandova Target, Aero, Faber Castell, Mar Mar, Busquets, Colorono, Jolly i mnoge druge.

Prilikom kupovine kupci ostvaruju popust u iznosu od 10% na sav školski asortiman osim artikala koji su već na rasprodaji.

U toku je i velika nagradna igra koja traje do 15.09.2018. godine. Nakon obavljene kupovine na poleđini računa napišite svoje podatke, ubacite ih u posebne kutije i možda baš vi osvojite vrijednu nagradu.

"Sa Exclusive knjižarama slavimo povratak u školske klupe, jer škola je fora!" poručuju iz kompanije Exclusive.

Više informacija na web i facebook stranici.