Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgled je najmanji problem u njenom slucaju, nista strasno sto se ne moze popraviti i vratiti na staro nakon sto ozdravi.
pokazivala je javno bez imalo stida,pa je bog kaznio da se stidi
@Becirbasa Zbog ovog komentara i sam mozes biti kaznjen...Cuvaj se
@Becirbasa Zbog ovog komentara i sam mozes biti kaznjen...Cuvaj se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne znam da li ikome ta kemoterapija pomogne samo unisti jos sve ostale zdrave organe
Samo zdravlje, nista vise!
zasto su sve mladji i mladji ljudi tako opako bolesni ? sta se desilo.......nekada je to bio rijedak slucaj a danas........boze sacuvaj.......
Sve se mijenja, ogledalce. Kako okolina u kojoj zivimo (sve zagadjenije), tako i hrana koju jedemo, voda koju pijemo, tempo zivota ... Nazalost ali istinito.
@ScoobyDoo znam ali nasa omladina je bolesna........ne znam da sam mladja ..ja bi se zapitala da li da rodim dijete..............u OVO ???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne daj Boze nikome