Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocinje sa "ti si curica, nije lijepo da curice to rade", poslije se samo nadovezuje.
Ne.. to je priroda.. jedan je tu da bude provajder.. a drugi da djecu radja.. umisljanje drugih uloga ne moze nista dobro donjeti..
Ne kazem da zakonima nesto treba braniti.. nek svako bude sta hoce.. samo to je priroda..to je stvarnost..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mene je ovo nekako zaobislo. Doduse kad sam bila mala u mojoj mahali su od djece bile samo djevojcice tako da i nisam imala neku bazu za poredjenje. Bio je samo jedan djecak i njega smo sve zajedno tukle. :D
Istrazivanja su takodje dokazala da djevojcice sazrijevaju brze od djecaka. Sve u svemu, i kod jednih i drugih presudno je samopouzdanje, i manje-vise okruzenje u kom djeca odrastaju.
Ne znam za to istrazivanje, al znam da djevojcice obavezno mlate djecake sve dok ovi ne ojacaju, prvo fizicki, a onda i mentalno, a to se desi tek nekad pred kraj srednje skole. Neki opet nikad ne ojacaju pa kao odrasle osobe sa curicama razmejnjuju gace. U narodu su inace poznati kao anamo oni
brate mili, ja sam u to doba djecake non stop lemala, ahihi 😂
Jasta nego, ja kad sam imao 6 godina, jeo sam blato i pijesak po polju 🙊😂
Pa ja mislim da je Trump kriv za to i da ovakvo istraživanje dolazi taman u pravo vreme :) Glupost :)
Jao glupog istraživanja??? Sve je do roditelja! Kako ih roditelji tretiraju, koliko ih i kako potiču, takva će i dijeca biti, bez obzira na spol. Važno je djetetu ugraditi samopouzdanje i sigurnost u sebe. Al' kako će mnogi roditelji to uraditi, kad mnogi nemaju samopouzdanje i sigurnost.
Prirodna pojava...
Kad cura kaže: "Svi muškarci su isti". Pa ko ti je rekao da ih sve probaš, kuchkice mala.
Ocigledno nisi cuo za "ucenje na greskama drugih". Naravno da ih nije sve probala.
Znam da će samo žene dislajkati, što se pronalazite haha
mrs