Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto vala tako biti manje u bih i više provesti vremena u drugoj drzavi da se oslobodiš od nacionalizma,gluposti,mržnje prema drugima,da ne budeš ništa od toga.
Druže pa gdje da budu. Napolju ne mogu, jer se ni disati ne može. Na planinu da ih odvedem nemam s čim. Da idu na treninge OK al to je sat-dva. Video Igre su realnost, posao, sport plačen kao i tenis...Isto tako nije OK da odrasli čovjek kopa ispod zemlje 10-12 sati dnevno, da bude kuca na kompjuteru po 10-15 sati dnevno, priča na telefon 5-6 sati dnevno. Bolje da e djeca nauče na tu realnost dok su mala, vremena se mijenjaju.
Dajte više, ja sam naučio 2 strana jezika gledajući u kompjuter i TV.
Hajd to nego po 6 sati slusaju jalu, bubu, gledaju "influensere". Jede im sivu masu. Da nesto korisno rade pa hajd.
Istina je da današnja djeca non-stop bulje u mobitele i slične sprave, ali su im roditelji to dopustili, to je kao ranije. daj djetetu zvečku da bude mirno, samo su ove zvečke mnogo opasne, potpuno zaglupljuju i štete na svaki način. Djeci je sve "servirano", što umanjuje razvijanje kreativnosti i mašte. Igrajte se djeco, ali sami osmislite igre, družite se,nije sve u "igricama" !
Kada se daje savjet onda ga treba i obrazloziti, a ne samo dati savjet i to je to. Tvrdnja da ne treba buljiti u tv vec da se treba kretati jer se mozak razvija u kretanju je zestoka nebuloza. E moj doktore, nepokretni ljudi bi bili onda idioti. Mozak se razvija na drugi nacin. Ovo je nesto u stilu onih sto obucavaju i daju certifikate a niti imaju odobrenje za tako nesto niti su clanovi odredjene komore.
Znaci da bi pregledo Lassie se vraca kuci treba ti 3 dana!? E moj Doture,al neka si ti pare uzeo
Kad vidim onu djecu kako po citav dan drka*u po onim mobitelima, dodje mi da roditeljima idem lupam samarcine
Samo s djecom sto vise vani provoditi...