Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takodje,djeca čiji roditelji su bili u školskom uzrastu "nepopularni",tj,iz ovog ili onog razloga niže kotirani na lijestvici vršnjaka,liječe svoje komplexe prijeko djece,I na taj način ih prave potencijalno većim žrtvama komplexa nego što su oni sami....
Sve tacno Sejo ... ali sto jest jest djeci se dalo puno za pravo, neodgojena su totalno. Njihova mora biti glavna, a ti isti roditelji nisu ni svjesni da sebi u stomak uskacu... da se tako izrazim.. zauzvrat ce dobiti samo gorku realnost i ono sto nisu odgojili kako je trebalo.
@smiling djeca ne da su neodgojena nego totalno raspustena i razmazena ali neka nema veze cim izađu u realni zivot na ulicu brzo ce ih zivot ili nauciti pameti ili samljeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jednom mi pokazala gdje skola sve sam iso danas na bjelavama zakrce u oba smjera put autima cekajuci bozanstva svoja
i u drugim kantonima je tako ...čak šta više po pola dana sjede i ćakulaju ispred škole dok djeca ne završe sa nastavom da ih pokupe.
meni je sve bilo u granicama pa sam sad podivljao po stare dane
hajde reci sad da si dobio pljusku kao mali kad si se ponasao kao kreten nedokazani kojem je dzaba bilo sta govoriti.sad bi ti rekli "ti si zaostao i zlostavljac", ma treba vas i sad mlatiti ko marvu da se naucite pameti jer drugi jezik vi ne razumijete.
isto rade i sa kerovima samo pogledajte debile kako se odnnose prema kerovima kao da su oni sluge njihove
Treba uvesti u školama da djeca budu predavači a učitelji đaci....živjela demokratija.
Sta treba uvesti, pa moze se reci da je skoro pa tako... djeca su u pravu a ne predavaci... nazalost bgm...
@smiling nažalost ode odgoj u PM ....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
meni sve uskratili pa sam pravio probleme, evo me zivim zaradjujem do jaja sta serete.
kad citam ove danas clanke.upitam se kako i zavrsi ja skole ???
100% tacno kaze nek moje dijete ima sve sto nisam ja imala a dijete od 5 godina pravi kanal na youtube
Ma ne sekiraj se bona sve dok nije youporn...
@IBLIS do desete ce i to praviti ili gledati
Bakirovi roditelji su, vidi se iz aviona, postavljali stroge granice
sve sto je previse ne valja pa tako i roditeljska paznja zlatna sredina je najbolja.
Virtualni život i društvene mreže su također veliki problem kod odgoja. Ne može se pravit pametan i zabranit mlađoj raji ni fejs ni instagram jer je automatski izdvojen od ostalih. E sad da svi zabrane ili pokušaju kontrolirat to bi bilo ok ali ovako će sve otić u 3 ....
U,jeeee...Otkrili ste toplu vodu....