Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki film u kojem je glumio Velimir bata Živojinović mora biti ispunjen njegovim akrobacijama uz uništenje do kraja njemačke žive sile i infrastrukture. A prava je istina da je 1941 godine njemačkoj tenkovskoj jedinici trebalo 12 dana da dođe u Beograd i ušeta se u državne institucije. Vlast je već davno kidnula, a ostali su zbunjeni balkanski seljaci. Uobičajeno.
Black, želio sam reći da na ovim prostorima nije bilo gerilske borbe. Bilo je samo seljaka i Bata Živojinović.
..a hoće li premijere bit' na ftv-u?😂
nece,nema slobodnih termina od vize i nase male klinike
Kako je krenulo, ubuduće ćemo putničke vozov u BiH i onako moći vidjeti samo na filmu. Da mi je baš nešto posebno žao, i nije...
http://www.market.ba/oglas/software/program-za-virmane/820715
Dobro ustimani mrtvaci?
Mislim uvalili ste retarda Emira u ovu listu a izostavili Benjamina Filipovica. Smijesni ste
OPREZ! Bosanci komentiraju.
Kakve veze ima Balkan ekspres sa željeznicom?
Par scena, sa jevrejima.
Željeznice nisu samo inspiracija za neke filmske reditelje nego i pojedine manje fudbalske klubove također.
A vi ste divovi ?
CITAT: Film Balkan ekspres govori o grupi sitnih lopova koji pokušavaju zaraditi novac prerušavajući se u muzički sastav "Balkan ekspres". OVaj Balkan Ekspres kolektiv me danas neodoljivo podsjeća na grupu pirata koji se maskiraju pod nazivom DUBIOZA KOLEKTIV.
Joj Klixe :)). Samo da ti nije prekasno članak. Sve povadilo proteze, popilo terapiju, izmjerilo prEtisak. Navuklo čarape. Osovalo dnevnik i sistem. Haj vidjećemo, danas, sutra :))
...ko, jel aj? ...samo da tetki odnesem lekove :))
Legendarni Bora Todorovic,kakve je on face pravio hahahaaha,nije trebao nista rec,svojom pojavom je nasmijavao. najaci je bio u Vruc vetar kad je rekao tipu "koliko god da te cjepnu,znaj da su te mogli cjepnut i vise" i uze liku lovu kao lafa da podmaze sudiju
ESED RADELJAŠ BRANI PREVILE JARANI MOJI