Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oh my god..........yeaaaahhhhh..............divno
:) ajjj, diiiiivnii suuu
Ovde u americi placu 20 godina neprestaju. Kad im mlada rodi djete sve im uzme naulici ga ostavi i jos mora placati 20 godina i ziviti u autu😂
Ma nije pasa kamo srece da jeste,vruce ubija upeko zvizdan opstat nemozes
Onda mlada nadze jos takvu trojcu,da placaju auta kuce. Eh onda ona shedi kuci pusi travu,a vi budale radite tako ti je to kad demokratija dodze da ti kaze sta je zakon😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba snimiti na youtube reakciju BH građana kad dobijemo platu
Ja saznao juce da cu placati alimentaciju....
Ja bih umro od straha
Kad sam se ja rodio meni su stavili krunu na glavu jer sam prvo dijete koje se rodilo u selu nakon duzeg perioda , jer su valjda ljudi bili neplodni....Sad izgledam ko Apolon zato i to ime u nickname.
@šaqir_uzjebati Mislio sam zbog ljepote.........pa sta ako je imao...imam i ja malu cundaru u spustenom stanju...al sam zato plodan ;)
@dis3 hehheehehe kad me bolje upoznas ja sam dobar covjek.....vjeruj mi ;)