Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo Photoshop? Fino urađeno.
Zadnja slika je predivna :)
meni je ova zadnja slika, naj.. Opušteno zaspali, niko im više ne treba, imaju jedno drugo i to je to .. ljubav :)
Nevina i cista bica. Djeca i hajvani. :) K'o sto Sartre veli "Onaj ko voli djecu i zivotinje,voli ih u inat ljudima."
1. slika je predivna
...ona predzadnja je sjajna...mališa u svojim mislima, nešto bi nacrtao na prozoru a mače isto da šapom veli "neka te bolan, pusti prirodu da nam isptiča priču"...neki ljudi su rođeni za fotoaparat, sjajna galerija :)
...akonto minusa...jel vas nerviram ja ili zrno poetskog u gornjm komentaru? :) ...ako vas nervira ovo drugo, čitavog se života nervirali :)
..demokratija, pa to ti je :)) :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zadnja slika posebno je simpa :)
Životinje, koliko god ti dan bio sjeban oraspolože te kad ih vidiš
pogledajte film hachiko
na taj film sam čak i ja pustila suzu,,
i ja sam imala tako pametnog psa, chow chow i svaki dan me pratila u školu i čekala kada ću doći, samo sva sreća kraj nije bio isti kao u filmu, otišla je sretna :( Film je super, ali je pretužan :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)