Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svega navedenog ja bih samo Bingo, al veceras, ne treba iduće godine ;) Uh šta bih sve uradila sa ova 3 miliona. Već sam spisak napravila :)
samo zdravlja..........
Kakve novogodisnje odluke??? Odluke se donose svaki dan, a ne da cekam noc u Novoj godini da bih nesto odlucila. Koja glupost!!!!!!!!!!!!
pa nezna se koja je veća glupost ovo je tolko glup članak da gluplji nije bio sramota paljudi dragi dajte malo veselih tema a na ove glupave pa nova godina je .SRETNA NOVA GODINA SVIM ZALJUBLJENIM I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE
Koja je ovo glupoast, većinu pozitivnih stvari vi ste naveli gao negativne. Bravooo idoit jedni, uništite i ovo malo morala sto ima kod ljudi. bravo idioti jos jednom!
haj ne s.e.r.i.t.e vi komunjare neofasiticke
E baš ću donijeti ove odluke..........hahahahahha
NOVOGODISNJA ZELJA JE TREĆI ENTITET
treba ti najmanje pola sata da uklopis kakvu vjezbicu u dan. dok se presvuces, istusiras, pola sata je vec proslo. jos ako ides u vjezbaonu, onda i sat.
\"Ako ranije niste vježbali, pet minuta, a ne 30, je dovoljno za početak.\" koja glupost.