Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš mi je ponedeljak najveseliji dan u sedmici :p
dzeko zabio gol. Aprililili
Klix je najbolji portal.
Historija prvog aprila: nakon ubjedljivih poraza muslimanske vojske u tadasnjoj muslimanskoj spaniji, spanci odlucuju da puste civile da mirno napuste spaniju. U toj ogromnoj koloni napravili su im "sacekusu" i sve ih pobili. Taj dogadjaj je izazvao odusevljenje medju krscanima u spaniji do te mjere da im je bilo smijesno kako su nasamarili nenaoruzane i naivne muslimane. Taj dogadjaj se desio 1. aprila i od tada postoji ova tradicija..
Sarajevo šampion. Aprililili
Jeden u Banja l. se ne slavi
Bakir obecaje 100.000 radnih mjesta aprililil
Planjic zabio go za BiH. Aprilili
Cak i ovaj "praznik šale"vise nije svačiji kao nekad.Mogu ga prisvojiti samo oni koji su "sretni"pa im je do zaj******je,a takvih je svakim danom sve manje.
kad Vucic objavi rat bih , Bakir ce vec u Njemackoj bit....Nece vucic ni stici reci aprililili
Danas sam uhvatio seficu na trehu! Koliko se syebala umalo samar ne fasovah!
Svakakve se gluposti slave
danas znaci nasi vrli politicari mogu izvaliti sta god hoce.....znacemo da je prvo - aprilska sala :)
Jest malo sutra najsretni dan, a plata nije bila jos 😥😂
Dođem svom ocu, prošle godine sa svojih 23 godine i kažem mu, tata trudna sam, kad mi je opalio šamar zatresao se stan, nisam stigla objasnit da je prvi april!