Promo
29

Dan otvorenih vrata u Avalon Sports & Health Clubu uz jedinstveno iskustvo indoor biciklizma

Ljeto ste proveli aktivno uživajući u sportskim aktivnostima poput biciklizma, trčanja i planinarenja. Neka vas loše vrijeme ne spriječi da nastavite sa aktivnim stilom života i fizičkom aktivnošću tokom cijele godine.

Audi & Avalon Sports & Health Club vas pozivaju da osjetite istinski užitak indoor biciklizma uz dane otvorenih vrata i besplatne treninge Audi Sport Cyclinga, u subotu 9. novembra.

Audi Sport Cycling je iskustvo treninga kao nijedno drugo. U posebno opremljenom prostoru, uz inspirativan ambijent i vrhunske instruktore, ne propustite priliku da isprobate najzabavniji kardio trening, prilagođen kako početnicima, tako i naprednim vježbačima. Audi Sport Cycling nudi vam i jedinstveno iskustvo virtualnog biciklizma koje omogućava da, uz video prikaz, uživate u planinskim biciklističkim trasama, a već naredni trening obilazite gradske biciklističke rute najatraktivnijih svjetskih destinacija.

Avalon Centar nudi i posebne programe indoor cyclinga za kompanije koje žele pokrenuti inicijativu za zdravijom i produktivnijom radnom sredinom te unijeti svježu energiju i timski duh u radnu svakodnevnicu. Kompanija Porsche BiH među prvima je prepoznala važnost kreiranja pozitivnog i poticajnog radnog okruženja kroz zajedničke sportske aktivnosti: "Zajednički treninzi su idealna prilika da se uposlenici opuste, zabave, učine nešto dobro za svoje zdravlje, a mi kao kompanija dobijamo zdrave i zadovoljne uposlenike, koji su produktivniji i posvećeniji zajedničkim ciljevima", istakao je Dino Bratović, brand manager Audi BiH.

U subotu, 9. novembra od 9 do 20 sati, treninzi su besplatni za sve posjetitelje i nisu uvjetovani članarinom u Avalon Centru.

Rezervacije termina potrebno je izvršiti na [email protected] ili pozivom na 033 553 300.

Samo 50 minuta zabavnog kardio treninga potpuno će preokrenuti vaš dan stoga ovu kišnu subotu posvetite sebi i svom zdravlju.