Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali se nase zene uglavnom ljute na sve nase drugove...
Ti zato udaris kontru, redovno pozivaj zenine drugarice u stan :)
@marijuana2 ...tako je kralju....nema druge...... : ))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sa ovim istraživanjima su više nego smiješni, čuj muškarcima potrebni prijatelji, dajte ba, pa svakom živom biću je potreban prijatelj da bi bio sretan
nije commiju
:)))))))))))))))))))...dobar,dobar...kratko i efektno :)))..kapa dole :))
ne samo na drugove nego brane nam sve sto nas cini sretnim i zadovoljnim.
protiv depresije samo magnezijem
moze, al kad pocisti stan :D
Haha, ja smjesnih istrazivanja, zemljo otvori se.Hajmo se mi udati, ima nam ko djecu sklepat' i bicemo sretne i zadovoljne??? Muzice cemo pustiti nek se vidjaju sa drugarima jer samo tako cemo imati zdrave, dobrodusne i sretne pored sebe. A ja cu se prihvatiti pegle, usisivaca, krpe i kuhinje, na kraju djece.Kad sve fino uradim sjednem i pletem priglavke, sve uradjeno, djeca spavaju, nema stresa, moze doci kuci da obavim i ONU bracnu duznost i to je onda pun pogodak.!!! Sve za muza, muza ni zasta :))))
ja se u potpunosti slažem s tobom. tako i treba razmišljati. nego šta.
Poštujem okice na zeleno. Upravu si. Al malo te previse dotakla tema ili si je ti mozda preozbiljno shvatila. Take it easy.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ma gluposti su to da covjek ne moze izaci a da zena ne poludi. jedino kad covjek ima ludu zenu. Koja normalna zena bi govorila covjeku ista da ode na kafu sa drugom ili da ode igrat nogomet sa kolegama, u normalnoj vezi postoji povjerenje i vala necu se ni zenit ako ne mislim biti vjeran, onda covjek treba jebavat sve okolodok mu se ne bude vise mogao dizat i onda se moze lagano ubiti. Nema braka ako covjek ili zena nece biti vjerni, to je *** od braka onda.
Ćinjenica jesta da se zna gde je ženama mesto... ali isto tako se zna koje obaveze muškarac ima.. i dok je to tako nema problema...
sto jest jest ja mogu izdrzat' vise pod vodom nego u kuci...
ma ti se gile ne vadis iz kafane
ma ti se gile ne vadis iz kafane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne odnosi se to samo na muskarce, svi trebamo drustvo i druzenje.
Osnova temalja dobrog prijateljstva je interes ....
i ja sam htio da se borim protiv depresije sa jednom prijateljicom ali moja supruga ocigledno nije cula za ovo istrazivanje
Fakat. Zena sam, ali da sam musko, rijetko bi me kuca vidjela. Nismo mi djaba mke, mi imo urodjeni kapacitet da nosimo tri stuba kuce. Vrlo rano razvijemo selektivni sluh pa vristanje djece po kuci ni registrujemo. Opet muskarci rade - malo je ko sretan svojim poslom - dodje kuci, djeca vriste, zena ronda, kuka kako se umorila, sta sve treba uraditi, sta je koje djete uradilo, vjesti i sport ne mozes odgledati na miru, mislim sve razumijem. Treba taj ispusni ventil nema govora. Mi ga svakodnevno nalazimo, ako nista onda u tracu na poslu, na telefonu i slicno.
Jesi li udata? Može kilaža, kilometraža i broj šasije?
E moji muski, sreca pa vas nije lako smotat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da ostaneš normalan. U prevodu.
dobar
Dobro jutro!