lifestyle
0

Crveni karton suprugama engleskih nogometaša

FENA
Nakon što su se u Njemačkoj "proslavile" brojnim ispadima, supruge i djevojke engleskih nogometnih reprezentativaca dobile su "crveni" karton od Engleskog nogometnog saveza (FA) i ubuduće biti će im zabranjen pristup hotelu u kojem će biti smješteni igrači.

Čelnici FA su poludjeli zbog razuzdanog ponašanja "WAGsa" kako je na "Otoku" nadimak za supruge i djevojke igrača Gordog Albiona.

Djevojke su preko dana vrijeme provodile u shopingu, dok su cijele noći provodile na raznim partyima. Posebno su bile raspoložene u Baden-Badenu gdje su za tri sedmice u hotelu napravile račun u iznosu od 250.000 funta.

"Kada vidite taj podatak ili pak da je 10 žena u svega sat vremena shopinga potrošilo 65.000 funta, normalno da se štedljivim Nijemcima dizala kosa na glavi," piše ugledni Times.

Čelnici FA smatraju da su djevojke englesku ekspediciju na World Cupu pretvorile u cirkus i da su napisi i fotografije iz engleskih i njemačkih novina samo opterećivali igrače. Posebno što su neke nakon pijanki po noćnim klubovima zvale nogometaše i u četiri sata ujutro.

"Ne možemo zabraniti engleskim reprezentativcima da slobodne dane provode sa suprugama, djevojkama i prijateljima, međutim njihov zajednički dolazak u mjesto gdje se nalaze njihovi muževi od danas je najstrože zabranjen," poručio je novi engleski izbornik Steve McClaren.