lifestyle
0

Cruise i Cruz pri kraju

Klix.ba
Kako izvještavaju razni europski i američki tabloidi, hollywoodski par Tom Cruise i Penelope Cruz imaju velikih problema u vezi.

Tom Cruise i Penelope Cruz koji su se upoznali 2001. godine na snimanju filma Vanilla Sky trenutno imaju problema u vezi, kako tvrde njihovi prijatelji. Navodno su Tom i Penelope u posljednjih pet mjeseci zajedno proveli samo par dana i poslovne obaveze ih udaljavaju. Penelopin prijatelj Louis Alegre je za magazin In Touch izjavio sljedeće: "Tom i Penelope su veoma zauzeti poslom i nemaju puno vremena za jedno drugo. Ne znam hoće li ostati zajedno."

Tom je zadnja četiri mjeseca proveo na na snimanju filma The Last Samurai u Novom Zelandu, dok je 29-godišnja Penelope snimala Gothiku u Kanadi. Nakon što se na filmskom festivalu u Cannesu pojavila sama, Penelope je izjavila da je 'njen dečko filmska zvijezda i veoma zauzeta osoba'. National Enquirer je otišao korak dalje i napisao da će se njih dvoje ubrzo rastati jer je Tom još uvijek zaljubljen u svoju prekrasnu bivšu ženu Nicole Kidman.