Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO KLINTONE LEGENDO
PICKE< da ne bi Klintona Milosevic bi u Beogradu bio predsjednik. Sta njega krivis za Srebrenicu gade slinavi, krivi Aliju i Delica sto su izvukli sve komandante prije cetnickog napada! PITAM TE STO? To je izdaja bila krme te jebalo u blatu po kom se valjas. Da nije Amerike kurac bi i 24% bilo. Mrs u picku vehabijsku. Jel ti to osamin kurac viri iz bulje? Aha, pa jasno mi je onda.
jarane, boli te kurac. odglaba ga ona tebi.
Supak je napis'o knjigu koja jos nije ni stigla u knjizare, a vec je online best seller. Sjeb'o nas u Srebrenici pa onda k'o fol malo lup'o i po cetnicima. Kar'o najvece gurbete po Americi. Nije predsjednik vec 4 godine i mi jos uvijek trosimo vrijeme na njega. Jebo ti nas.
Poserem ti se Moniki posred usta i usput po 2. dijelu
za 24% teritorije Bosne i Hercegovine koje kontrolisemo
e jeste glupi i jos pusite cune americke
Klintone svi cemo ti popusat samo nek si srbe zguzio. Samo javi, dolazimo!
To je jedan veeliki gospodin! Covjek je post'o popularan jer mu ga je glupa sekretarica glocnula, a ovaj kratan sada mora ratovati da bi bio popularan!
Žali li ili ne, monika ga je pocuclala :) za šta će žaliti??