lifestyle
0

Chris Rock proglašen kraljem komičara

NINA
Tamnoputi američki komičar Chris Rock počašćen je titulom najduhovitijeg Amerikanca, u izboru časopisa "Entertainment Weekly".

Američki časopis "Entertainment Weekly" u svom je ovosedmičnom broju sastavio popis 25 najduhovitijih američkih komičara, a titula najboljeg dodijeljena je 38-godišnjem Chrisu Rocku.

"I danas, 21 godinu nakon što je započeo karijeru, Chris Rock na pozornici djeluje poput bokserskog prvaka u zenitu slave", napisao je "Entertainment Weekly" hvaleći svoj izbor.

Rock je karijeru komičara, poput svojih brojnih kolega, započeo gostujući u televizijskoj emisiji "Saturday Night Live", a danas je podjednako uspješan i kao filmski glumac (Bad Company, Head of State) i kao stand-up komičar.

Osim Rocka, u izboru za najduhovitije Amerikance ostali su Jon Stewart, kojemu je dodijeljeno drugo mjesto, te trećeplasirani Will Ferrell. Svoje mjesto među 25 najduhovitijih Amerikanaca pronašli su i Ellen DeGeneres, Bill Murray, Jim Carrey, Jack Black i David Letterman, ali ne i Jay Leno, voditelj popularnog talk showa, koji, barem prema ocjeni "Entertainment Weeklyja", ipak nije dovoljno duhovit.