Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nisi slobodna i snazna kada si obucena??? ne kontam
najbolje da se skina kompletno gola tad bi bila najsnaznija :))
@KSAhunter vjerovatno............i ja sam kontala sta ce njoj i ona suknja......ne trebe
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Nijee problem kad gole hodaju a kad se obuku i zamotaju onda smeta svima. Jebbem vam pleme primitivno
pa treba bit umjeren
Stvar je u tome da i žena ima pravo da se skine do pasa kao i muškarac. U čemu je tu problem? I nikome ne bi trebalo smetati da se zamotaju ako je to njihov izbor.
jedna mema veca od druge 😃
Ode svijet u tri lijepe
e svasta,inteligentni narod nema dalje..
ti si budala
zene svakako jedva cekaju da skinu grudnjake , kazu lakse se osjecaju 100 puta cim ga odkopca, a vala za muske oci ljepota..
..to te cini nevaspitanom droljom
štraca na2!
koji ste vi stakori u klixu ona hoda golih grudi i nije je stid , a vi sakrili njene bradaviceda nevide bosanci sad mi moramo ici tamo da joj vidimo sise
vidi te bona kako si sva prljava nekakva, fuj majku ti uhljupsku natakarim
Pa recimo dazamjenimo teze, i postavimo stvari ovako, kada vas nije sramota komentirat kao idioti, i nju nije sramota pokazivat cim ju je priroda obdarila.
Ma cemu joj i donji dio odjece,ako vec hoces biti gola, idi do kraja... Jbt. Pa nije bolest sve sto boli !!
Za 100 godina ce kod nas mozda biti normalno da se hoda go kad je toplo vrijeme kao sad u kratkoj majici, a u Iranu ce biti normalno za 100 godina da se hoda bez marame. Odjeca sluzi samo da zastiti od hladnoce, a religije su naturile pricu nekog "stida". Pa sto se stidjeti prirode, nista gluplje.
a plahe cure
NE, TO TE CINI DROLJOM SMRDLJIVOM
Da su ti bolje, ne bi ih pokazivala ... cccc