Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispumpavanje je za naseg covjeka. Mi nemamo karkter za dijete i sport.
Voce, povrce, orasasti plodovi...izbaci secer i bijeli hljeb...provjereno se topis.
Samo probusis kasiku... i ides na ove vreline, bavis se fizickim aktivnostima i eto rezultata...!
Sto kazu stari ljudi NEMA HLJEBA BEZ MOTIKE ! Sve su ovo dzirlo proizvodi za dzirlo narod. Samo uredan nacin ishrane i vjezba. Nista vam drugo nece pomoci. Jos kad tu vjezbu na neki nacin unovcite stocarstvo ili poljoprivreda npr. E tad ste na konju
Ma ja, hajd ti objasni ovim našim hanumama da se hljeb, pite, šećer i ostale stvari otrov. Lakše prodat neke tablete koje ti poremete komplet hormonalni balans
@spiculus cuj samo hanume, svaki drugi +25 god. izgleda vec kao covjek u godinama. Trbusina raste dok se masti oko usta. Zene koje su rodile imaju opravdanje kako su nakupile koju kilu viska, a sta je sa muskima, koje je njihovo? Mladi i u najboljim godinama, a vec grobovi.
bolje je umrijeti sit nego zivjeti gladan
Evo vam moju tajnu. Prve nedjelje jedete samo 1 naranču i 1 jaje ili dvopek za doručak. 1 naranču za ručak i navečer vode i neki sok sa malo šećera. Za nedjelju dana 6 do 7 kg. Ali to nisu masne naslage već ugljeni hidrati koje citrus pomaže da izbacite. Poslije toga jedite umjereno bjelančevine bez masnoća i trenirajte. Gubite oko 0.5 do 2kg svake 2 nedjelje, nije zdravo preko toga.
Vjezbaj p.... ti materina i ne trebaju vam nikakve tablete...
Sve bi to i bilo nekako dobro da one nisu 80KM....