Promo
306

Caffe "Port 04" je mjesto na kojem se isprepliću mirisi istoka i zapada

Foto: M. O./Klix.ba
(Foto: M. O./Klix.ba)
Caffe "Port 04" je mjesto gdje se miris orijenta iz vrhunskih nargila spaja sa savršenim gurmanskim mirisom potpuno drugačije kuhinje.

Riječ je o mjestu na kojem se isprepliću mirisi istoka i zapada, moderno i tradicionalno. Posjetiteljima je osigurana savršena atmosfera za opuštanje i druženje, a ljubazno i profesionalno osoblje će s osmijehom pružiti ekskluzivnu uslugu i osigurati da se osjećate posebno.

"Naš cilj je spojiti ono najbolje, što još nije viđeno u Sarajevu, a možda i u Bosni i Hercegovini, te osigurati atmosferu u kojoj će uz širok dijapazon ponude gosti različitih generacija, čak i oni najzahtjevniji, pronaći nešto za sebe", rekli su iz caffea "Port 04".

Kafić se nalazi u sarajevskom naselju Malta, u ulici Zmaja od Bosne 91, nedaleko od Vilsonovog šetališta, poznatog po počecima velikih priča i nezaboravnih trenutaka.

"Pobrinut ćemo se da i našim gostima ostavimo utisak čarobnog i nezaboravne trenutke. Želimo sa naša najbolja reklama budu pohvale naših gostiju. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet", rekli su nam iz Caffea "Port 04"