|

Burn vas vodi u Innsbruck na Air & Style

Burn vas vodi u Innsbruck na Air & Style
4
Klix.ba
3.12.2012. u 14:13
0
komentara
4

dijeljenja
Burn vas vodi u Innsbruck na Air & Style
Billabong Air & Style je najveće snowboard takmičenje u Evropi koje obilježava 20 godina postojanja 1. i 2. februara 2013. Organizatori su za ovaj jubilej pripremili specijalno izdanje Burn style takmičenje, koje će ostati zapamćeno po tome što će okupiti sve dosadašnje pobjednike sa ciljem borbe za titulu najboljeg style trika.
Burn je za BiH pripremio nagradnu igru koja će sretnom dobitniku omogućiti putovanje za dvije osobe u Innsbruck na svjetsko takmičenje uz VIP tretman. Nagradna igra traje do 10. januara 2013. godine, a izvlačenje je pet dana poslije u prostorijama organizatora. Utješne nagrade, Nitro snowboardove, mogu dobiti četiri osobe dok će jedna osoba osvojiti dodatnu utješnu nagradu iPhone 5 16 GB.

Potrebno je sakupiti dva otvarača Burn Energy Drinka pakovanja od pola (0.5L) litra, ubaciti u kovertu i poslati na adresu Coca-Cola Hellenic BH Mostarsko raskršće bb, 71240 Hadžići.

Na koverti je potrebno naglasiti sljedeće podatke;
”burn te vodi u Innsbruck”,
osobne podatke (Ime i prezime),
kontakt telefon,
grad i adresu prebivališta

Učesnici mogu slati neograničen broj koverata, pod uvjetom da su sve poslane u skladu sa Službenim pravilima promocije. Svi dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem telefona. Ukoliko ne bude moguće kontaktirati dobitnika nagrade u roku od sedam dana dobitnik gubi nagradu, a obavještava se alternativni dobitnik u narednih sedam dana.

Svi dobitnici nagrada će biti objavljeni na Facebook stranici . Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na besplatnu Coca-Cola info liniju: 080 020 100
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.