Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puse chunu za pare
Treba im dati Tuki , cuj piva baklava dzoint . E svasta u pm
Masovni trend putovanja tjera ljude na trosenje velike kolicine tesko stecenog novca da bi se drugi bogatili. Sve su to reklame, lazi i obmane. Ovaj primjer je druga krajnost bezobrazluka i bahatosti u svrhu drogiranja kuliranja i ljencarenja.
Kad vidim ove gubare zlo mi dodje
@maljson lezi ljebe da putujem ja i budem kul djabe.
Ja bih uvek dao ovakvim,a ne onim sto traze za hljeba kao😂
Idiotizam na kvadrat.
Sretan ostanak u Bosni
Sta prosjecni SDA i SBB glasaci znaju o otvorenom duhu. Memo Haljevac je strasno ogledalo Bosne.
Cool...sretno momci!!!
prosjaci, klošari, probisvjeti, itd. itd.
Najvise para za joint.
sta prosjecan Bošnjo zna o otvorenome pogledu na svijet...do Binga i vrh spoznaje...bravo momci
Vjerovatno si i ti otvorenog duha sa ćaćinih leđa. Koji otvoreni duh, konju rep išćupat a pružili ruku? Klošari i paraziti od kojih niko nema nikakve koristi.
Znaci, prose i, od tih para se drogiraju i piju.. wow koji uspjeh. Stvarno vijest za klixa, kolko smo propali to dovoljno govori. Imas ovakve ciganije kolko hoces
Blago onom ko se opicen rodi citav zivot mu prodze u veselju
a za pušing sigurno stave kantu