{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Britney i Banderas učitelji plesa

F
9.4.2006. u 23:42
0
0
Britney i Banderas učitelji plesa
0
Britney i Banderas učitelji plesa
Dok je pop princeza stvarno podučavala djecu modernim plesnim koracima, španjolski macho glumac samo je odigrao ulogu učitelja plesa u svom novom filmu.
Britney je dva dana dolazila u Plesnu akademiju Malibua kako bi učenicima u dobi od 7 do 14 godina pokazala ples koji izvodi na svojim nastupima. Klince je najviše oduševila korakom zvanim "majmun" koji je završila grimasom i izazvala smijeh u dvorani.

Plesala je uz jedan novi hit sa svog idućeg albuma i remix poznate pjesme "Here Comes The Rain Again", a djecu je oduševila svojim pristupom jer bi svakog zvala "baby".

Vlasnik Akademije Steve Chase otkrio je novinarima da je Britney postupila kao dobra susjeda jer živi u blizini, a na lekcije je povela i svog sina Prestona.

Antonio Banderas morao se više namučiti da odigra učitelja plesa u filmu "Take The Lead" u kojem glumi poznatog plesača Pierrea Dulainea koji je u školama New Yorka besplatno podučavao učenike.

Holivudski veteran tvrdi da mu je ipak bilo teže na snimanju "Zorroa" gdje se potpuno iscrpio jer se pet mjeseci nalazio u sedlu i morao mačevati s protivnicima.

Pohvalio se da je njegov novi parfem "Antonio" nedavno dobio FiFi nagradu, Oscara za mirise.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: