Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun grad ove pasmine u Valteru i Dorian Greju.
@SarajevskiGazija ... nema konja do bošnje. :)))
Autohtona bosanska pasmina, najljepša vrsta brdskog konja u svijetu. Veoma vrijedna i plemenita vrsta konja za razliku od one vrste koja je uhljebljena u državne institucije i vladu.
🐎🐴🦄.. Haman mu tako u licnoj pise "B. B. Konj"🤗😂😜😁🙈
nema konja do bošnje. :)))
NIKAD VIŠE NIJE BILO KONJA U OVOJ ZEMLJI. i BRDSKIH I ŠUMSKIH.
Na slici glasacko tijelo onferiornog genocidnog entiteta.
*inferiornog
DaBogda i Vi sto se prepirete i politicari i ovi sto se mrze i ostali nacionalisticki uhljebi se nag*zili ovom konju istom pa vas *arao dok ne umrete. !!!! i svi vi sto se prepirete oko kuratog konja takodje.. umrijet cemo u mrznji i prepirci cija li je zemlja i staa je vase ili nasee.... realno nemamo za hljeba sve su uzeli politicari ni mi Bosnjaci ni vi Srbi il Hrvati..*arinu veliku imamo i ovakve stvari da se prepiremo eto sta imamo.... Poz svima koji su Ljudi prije svega.
Supeeeer. Red je da se u Ustav sada ubaci ova pasmina. Ja sam u školi učio da u BiH žive tri naroda. Mulsimani, Hrvati i Srbi i da je jezik srpkohrvatski ili hrvatskosrpski. Nikakvi bošnjački jezik ni bošnjačka nacija. Pa kad ste uspjeli u u Ustav ubacit novokomponovanu pasminu Bošnjaci možete i ovog konja slobodno
po ustavu ne moze biti bosanski. moze biti bosnjacki, hrvatski ili srpski.
Bosanski Brdski Konj = Bosnjaci . Ugrozeni Zraaaaaavo
Kad kupite talijansku salamu...
Vela Halve hvala Allhu dragom da Bosnjaci 9Bosanski brdski konj ) vise nisu ugrozeni i da nece vise da kukaju da su nemocni genocid NATo i TO.
Konjetina je bilo prvoklasno meso kada je konja bilo u izobilju. Sto zbog misica, sto zbog manjka sala.
Konj je pasmina? Svasta ovde covek nauci.
Kako ugrozeni kada svaki dan pricaju o vijecu ministara, izbornom zakonu, MAPu...itd
@Costamania1 I još milioneri.
treba se zvat bosnjacki brdski konj :)